Forum akademii LF
tutaj będziemy zamieszczać skany swoich flot,przegranych i wygranych tak aby każdy wiedział na co kogo stać
tak się przedstawia moja flotka
27 Małych transporterów
125 Dużych transporterów
54 Lekkich myśliwców
30 Ciężkich myśliwców
116 Krążowników
17 Okrętów wojennych
13 Pancerników
185 Sąd szpiegowskich:)
A moja tylko taka skromna ale non stop mam zapchana stocznie to jest moja flotka
Mały transporter 96
Duży transporter 50
Lekki myśliwiec 293
Ciężki myśliwiec 99
Krążownik 100
Okręt wojenny 93
Recykler 16
Sonda szpiegowska 116
Bombowiec 13
Niszczyciel 12
Pancernik 11
moze panowie napiszcie jaka macie obrone bo pchacie we flotke oa ona bez obrony bedzie prosta do zezlomowania a jak ktos sie zawezmie to napewno ja dojedzie ostatnio jak mie zezlomowano to typ wysylal sondy mi na wszystkie planety co 15 min przez pol nocy bo wiedzial ze jest flota. flote wyslalem na fsa do godz 8 a wstalem o 9.30 i juz nie bylo ani floty ani zlomu a wiadomosci o skanach mialem cos kolo 60 XD
zasięg rakiet zależy od ilości deuteru. Sprawdź sobie to jeśli masz taką możliwość a się nie kluć. Od znajomego wiem jedno nie ma obrony której nie można zniszczyć pod warunkiem że warto i ma się taką flotę. Można zawsze lecieć "Atakiem w związku". Inną sprawą jest to iż flotą grabię a obrona jest stacjonarna. Poczytaj forum gry Ogame to się dowiesz jakie obrony można zniszczyć.
co ty gadasz zasieg rakiety zalezy od ilosci deuteru??????????? co ty gadasz to jak mam 2 miliony deutru to moge rakieta walic kogos o 3 gale dalej????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! buehehehehheheheheh:p trzymaj sie i jak czytasz cos to postaraj sie zrozumiec to. A widziales kogos na tym forum (skoro jestes taki oczytany) w top 500 kto ma zero obrony bo mysli jak ty ze obrone mozna zniszczyc i sie jej nie oplaca robic???????????? nie czytaj juz skoro nie rozumiesz tego co czytasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
Chodzi o twoje poprzednie posty że pochwalcie się obroną i o to rakiety to sa na sasiadow bo maja maly zasieg i wiekszosc inwestuje tylko w przeciwrakiety. Ja owszem mam obronę ale wiem swoje że każdą obronę mimo wszystko da się rozwalić. I w sumie wnioskuje z tego że TY nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
nie no ja chyba juz przestane to forum odwiedzac bo spazmow dostaje jak czytatm posty "MALY15" p.s. A odleglosc na jaka mozesz wyslac rakiety to zalezy od poziomu na jakim masz naped impulsowy a nie ile deuteru posiadasz. I policz sobie ile musialbys wyslac rakiet zeby rozwalic z 500 plazm (nikt nie ma tylu rakiet a jesli ma to mu sie nie oplaca nawet bo po wyslaniu leci od razu o tyle pkt w plecy jak po zlomie)